Reduced price! Baju cantik - Paperback View larger

Baju cantik - Paperback

ST0005M-P

New

Hurry: Last items in stock!

By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 points that can be converted into a voucher of RM0.16.


RM16.00

-20%

RM20.00

Data sheet

Format 260gsm card throughout
Pages 12
Dimensions 9.5 x 11.5 in
Author Nani Menon & Emila Yusof
Author City/Country Malaysia
Publisher Oyez!Books
ISBN-13 9789670999869

More info

Alia ada baju baru. Dia mahu lebih banyak baju. Dia mahu sehelai baju ajaib yang boleh bertukar coraknya. Apa yang terjadi pada Alia apabila bajunya bertukar?

Baju Cantik adalah salah satu daripada enam buah buku bergambar kanak-kanak yang menarik oleh Nani Menon, diilustrasi oleh Emila Yusof. Buku ini dibuat dari kertas tebal dan saiznya juga lebih besar supaya sesuai untuk kanak-kanak kecil membaca sendiri atau bersama ibu-bapa.

NANI MENON sudah menghasilkan beberapa siri buku pra-sekolah yang menjadi rujukan di tadika seluruh negara. Beliau mempunyai pengalaman mengajar di tadika dan bekerja sebagai penyelaras selama 26 tahun di Makmal Perkembangan Kanak-kanak Jabatan Pembangunan Manusia dan Pengajian Keluarga, Fakulti Ekologi Manusia, Universiti Putra Malaysia (UPM).

EMILA YUSOF adalah ilustrator dan penulis prolifik yang telah menghasilkan lebih dari 40 buah buku kanak-kanak. Beberapa buah buku beliau telah diterjemahkan ke dalam Bahasa Jerman, Vietnam, Cina dan juga Indonesia. Beliau telah memenangi beberapa anugerah di peringkat kebangsaan dan juga antarabangsa.

Customers who bought this product also bought:

29 other products in the same category: